X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

DAAС-Hermes vă invită să admiraţi „Subiectele poveştilor nescrise” (VIDEO)

27 mar. 2014,, 10:55   Societate
4258 0
Foto : noi.md
„Noi toată viaţa trăim cu poveşti. Cînd eram mici, părinţii ne citeau poveşti, iar astăzi noi le citim copiilor noştri. Și singuri în adîncul sufletului credem în miracolul basmelor. Anume aceasta am dorit să exprim în colecţia mea de picturi pe care am numit-o «Subiectele poveştilor nescrise»”, a relatat pentru NOI.md pictorul Serghei Bucur, în cadrul vernisajului expoziţiei personale în prestigiosul salon „Land Rover – Jaguar – Volvo”.

Serghei a precizat că el este de profesie pictor-ilustrator. Și așa s-a întîmplat că pe parcursul activităţii sale s-au adunat mai multe lucrări ce sînt doar rodul imaginaţiei sale, nelegate de anumite texte.

„Poate aceste picturi vor servi drept sursă de inspiraţie pentru unii scriitori sau poeţi în crearea unor poveşti cu aceste personaje. Eu voi fi foarte bucuros. Deşi sînt fericit deja că conducerea companiei DAAC-Hermes mi-a venit în întîmpinare şi m-a ajutat să organizez expoziţia picturilor mele în acest local prestigios, precum este salonul „Land Rover – Jaguar – Volvo”, a mărturisit pictorul.

„Sper foarte mult că vizitatorii expoziţiei, admirînd creaţiile mele, se vor pătrunde de aceleaşi sentimente bune, ca şi mine la crearea lor. Binele trebuie să domine în sufletele şi în viaţa noastră”, a menţionat Bucur.

Potrivit directorului de reclamă al companiei DAAC-Hermes, Andrei Elistratov, compania deja are statutul de organizator de evenimente culturale şi de divertisment majore. Mai ales culturale. Şi de data aceasta ea a mers în întîmpinarea pictorului. Și, făcînd cunoştinţă şi pătrunzîndu-se de caracterul lucrărilor lui, s-a străduit să creeze o atmosferă de poveste în unul dintre cele mai prestigioase saloane auto.

„Nu este primul eveniment în acest salon. Anume aici, anual, copiii clienţilor noştri intră în lumea frumoasă a poveştilor de iarnă. Iar scenariile lor nu se repetă. Cred că ideea unor astfel de expoziţii poate avea perspectivă în salonul auto „Land Rover – Jaguar – Volvo”, presupune Andrei Elistratov.

Printre oaspeţi, la vernisajul expoziţiei au fost observate multe personalităţi cunoscute din Moldova, printre care şi showmanul Pavel Duganov.

„N-am putut să nu fiu azi aici. Serghei Bucur este nu doar un bun prieten de-al meu, dar și un pictor minunat, care creează la nivelul lui Salvador Dali. Pe ei îi uneşte aspiraţia spre succes şi viitor, ca şi aceste maşini minunate. Apoi, îndreptați-vă atenţia spre armonia dintre picturi şi automobile. Trăiască armonia, trăiască Bucur, trăiască Land Rover!”, a conchis în maniera sa inconfundabilă Duganov.

Apoi a urmat un concert, iar mulţi dintre vizitatori au avut o revelaţie aflînd că Serghei Bucur nu e doar un pictor minunat şi talentat, dar şi un muzicant dotat. El a interpretat cîteva cîntece ale căror melodii sînt semnate de el. Oaspeţii au mai fost încîntaţi de Roman Iagupov, Valy Boghian şi trupa „Nikorasong”. Toate acestea au fost condimentate de replicile inspirate ale lui Pavel Duganov.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?