X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Kylie Minogue vrea să devină noua Bond girl

22 mar. 2014,, 18:00   Showbiz
7687 0
Foto : naitimp3.com
Cîntăreaţa australiană Kylie Minogue a dezvăluit faptul că i-ar plăcea să îşi realizeze un vis mai vechi şi să joace într-unul dintre filmele viitoare din seria "James Bond", însă se teme că este prea în vîrstă pentru un astfel de rol.

Artista, în vîrstă de 45 de ani, a declarat că i-ar plăcea să joace alături de actorul Daniel Craig în următorul film din franciza cinematografică "James Bond", considerînd că ar trebui să facă acest lucru cît mai repede, întrucît are deja o vîrstă respectabilă, informează contactmusic.com.

"Aş fi cea mai în vîrstă Bond girl, dar, bineînţeles, ar fi minunat", a declarat Kylie Minogue.

Artista australiană ar călca astfel pe urmele unor actriţe care au devenit celebre, precum Halle Berry, Naomie Harris şi Gemma Arterton, după rolurile jucate în filmele dedicate faimosului agent 007. Totodată, Kylie Minogue spune că i-ar plăcea să joace mai des în filme.

"Cred că ar trebui să joc mai mult în filme, să fac mai multe videoclipuri, să iau lecţii de actorie pentru a învăţa să afişez un chip plin de încredere chiar şi atunci cînd nu mă simt deloc astfel. Însă în ceea ce priveşte actoria adevărată, pot să vă spun că sunt entuziasmată de ea", a declarat cîntăreaţa pentru Daily Star.

Artista australiană, care s-a despărţit anul trecut de iubitul ei, modelul spaniol Andres Velencoso, după o relaţie de cinci ani, a vorbit şi despre încercările ei de a găsi "bărbatul perfect".

"Trebuie să fie sincer, amuzant şi capabil să facă faţă personalităţii mele şi stilului meu de viaţă. Trebuie, de asemenea, să fie cineva pe care îl admir", a spus cîntăreaţa.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?