X 
Transnistria stiri: 1379
Eurovision stiri: 499
Preşedintele stiri: 3987

Autoritățile Crimeii au recunoscut legitimitatea noii conduceri a țării

25 feb. 2014,, 12:30   Externe
7307 3
Foto: ura-inform.com
Parlamentul din Crimeea așteaptă ca criza politică din țară, care subminează securitatea economică a statului, să fie soluţionată cît mai repede. Acest lucru este menționat în declarația Prezidiului Sovietului Suprem al Republicii Autonome Crimeea (SS RAC).

În declarație este menţionat faptul că în prezent s-a reuşit cel mai important lucru – au fost oprite vărsările de sînge. Iar transferarea proceselor politice de pe străzi și piețe între pereţii Radei Supreme a Ucrainei este foarte importantă. Nu mai puţin important, potrivit Prezidiului, este şi faptul că parlamentarii au acționat strict în cadrul legal existent, fără să treacă de limita peste care legitimitatea deciziilor lor ar fi putut fi pusă la îndoială. La SS al RAC s-a constatat că deocamdată acest lucru nu le reuşeşte pe deplin.

La rîndul lor, autoritățile din Crimeea au promis să facă tot ce este necesar pentru a menține pe peninsulă stabilitatea politică și economică, convieţuirea interetnică armonioasă, dar mai ales, să nu admită manifestarea violențelor și extremismului în Republica Autonomă Crimeea.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?