X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

„AGROMAŞINA” a primit premiul onorific „Mercuriul de aur”

4 feb. 2014,, 16:30   Societate
3906 0
Foto: noi.md
Întreprinderea „AGROMAŞINA” SA din Chişinău a cîștigat marele premiu „Mercuriul de aur”, acordat în cadrul unuia dintre cele mai prestigioase concursuri din țară – „Marca comercială a anului 2013”.

Compania, care face parte din holdingul „DAAC Hermes Grup”, a fost nominalizată la categoria „Favoritul anului”, pentru producerea utilajelor industriale.
Direcţia prioritară de dezvoltare a întreprinderii „AGROMAŞINA” este elaborarea, perfecţionarea şi producerea mașinilor agricole de înaltă calitate.

„AGROMAŞINA” participă cu regularitate la expoziții internaţionale de utilaje agricole și construcţie a maşinilor. Compania a fost distinsă cu diferite diplome și medalii, în special, pentru elaborările sale originale.

„AGROMAŞINA” are o echipă de profesionişti de înaltă calificare, care aplică tehnologii de producție flexibile, ce le permit să reacționeze rapid la cererea mereu schimbătoare a pieței, dar mai ales să modernizeze, în termeni restrînşi, utilajele produse.

Concursul profesional „Marca comercială a anului” se desfăşoară începînd cu anul 2003. Acesta a fost instituit la inițiativa Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova şi organizat în colaborare cu Agenția de Stat pentru Proprietate Intelectuală. În total, în cadrul concursului „Mercuriul de aur 2013” au fost distinse 50 de companii.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?