X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Managerii agenţiilor de turism: Moldova poate deveni o destinaţie turistică neobişnuită în Europa

22 ian. 2014,, 10:29   Societate
5307 0
Foto: noi.md
„Moldova este în stare să devină o destinaţie turistică neobişnuită în Europa”, consideră managerii a patru agenţii turistice autohtone, care şi-au prezentat ofertele potenţialilor clienţi în cadrul expoziţiei specializate din Stuttgart (Germania).

Organizatorii călătoriei în cadrul proiectului USAID CEED II au comunicat pentru „Infotag” că agenţiile „Solei-turism”, „Volare Tur”, „Amadeus Travel” şi „Tatrabis” au prezentat Moldova la expoziţia internaţională ca o destinaţie turistică.

„Moldova pentru a doua oară a participat la această expoziţie turistică recunoscută internaţional, care a adunat peste 35 de mii de vizitatori. Aceştia au menţionat că astfel tipuri de turism ca cel cultural, rural, vinicol, precum şi destinaţiile noi atrag clienţi din Europa de Vest, care reprezintă o potenţială piaţă enormă pentru Moldova”, a remarcat specialistul superior pentru managementul proiectelor USAID în Republica Moldova, Sergiu Botezatu.

Potrivit reprezentantei JAZZ Hotel din Chişinău, Corina Popuşoi, este evident interesul faţă de destinaţiile turistice noi, iar acesta este o şansă excelentă pentru Moldova.

„Cu suportul USAID am reuşit să organizăm în cadrul expoziţiei o conferinţă de presă specializată, care a fost un pas strategic excelent. Datorită conferinţei, presa germană a aflat mult mai multe despre Moldova, ca un traseu original, despre atracţiile turistice ale republicii”, a spus aceasta.

Organizatorul conferinţei de presă, jurnalistul german Thomas Brundle, a subliniat că Moldova a trezit un interes enorm.

„De două ori mai mulţi clienţi decît în 2013 au vizitat panourile agenţiilor. Reprezentanţii a peste 20 de surse mass-media au participat la conferinţa de presă. Au fost primite multe cereri pentru tururi de presă în Moldova, inclusiv din partea publicaţiei Spiegel online. A fost făcut un pas enorm pentru promovarea Moldovei, ca o destinaţie turistică neobişnuită şi nedescoperită”, a afirmat Brundle.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?