X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Ghimpu către Hadârcă: „Deadea Vanea”, n-o să-ți meargă

18 dec. 2013,, 11:03   Politică
13138 9
Foto: noi.md
„Cum se spune, obraznicul manîncă praznicul, aşa şi “deadea” Vanea încearcă, dar de data aceasta n-o să-i meargă!”. Aceasta a fost reacția liderului PL, Mihai Ghimpu, în legătură cu congresul organizat de Liberal-reformatori, transmite NOI.md. Președintele PL, susține că șansele liberal-reformatorilor la viitoarele alegeri sînt minime, iar unul dintre factorii de bază care vor contribui la acest lucru, este trădarea Partidului Liberal.

“Moldovenii nu iartă trădătorii, pentru că ei au fost trădaţi mai mult decît Partidul Liberal. Aşa că, cine trădează, trădător pe viaţă rămîne şi nu se spală nici cu toate apele Volgăi, chiar dacă ar pune mîna şi Putin. Închipuiţi-va măcar pentru o clipă, dragi prieteni, că Preşedintele PL era Ion Hadârcă, şi nu eu. Am fi cîştigat oare Primăria mun. Chișinău în 2007 sau am fi avut şansa ca-n 2009 să doborîm guvernarea comunistă şi să punem temelia cursului european?” ‒ s-a întrebat liderul PL.

În legătura cu ideea “reunirii”, liderul PL a spus: „pot să-ţi răspund de pe acum: “tambovskii volk” ţi-e frate la alegerile viitoare, dar şi pe restul vieţii!”

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?