Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

„DAAC Hermes Group” și-a majorat cota în „Avicola din Băneşti” pînă la 58,21%

12 dec. 2013,, 12:21   Economie
5177 0
Foto: noi.md
„DAAC Hermes Group” a achiziționat 11,81% din acțiunile întreprinderii „Avicola din Băneşti”, majorîndu-și cota pînă la 58,21%, transmite NOI.md. În particular, „DAAC Hermes Group” a achiziționat 150 039 de acțiuni ordinare nominative ale companiei „Avicola din Băneşti” (11,81% din capitalul social) prin abonarea la emiterea suplimentară a acțiunilor emitentului pentru majorarea capitalului social al societății pe acțiuni.

Cota SA „Holda Argintie” (Drochia) după procurarea a 419 154 de acțiuni ale „Avicola din Băneşti” a atins 32,71%. Grupul de companii „DAAC” este unul dintre cele mai mari și mai dinamice grupuri financiar-industriale din Moldova, din care fac parte peste 50 de întreprinderi de sine stătătoare unite printr-un proprietar comun și o strategie comună de dezvoltare. Astfel, „DAAC” unește companii din următoarele domenii: construcția de mașini; cosmetică și parfumuri; colectarea, păstrarea și prelucrarea culturilor cerealiere; vînzarea și deservirea automobilelor; vînzarea, reparația și deservirea tehnică a tehnicii agricole; integrarea sistemică în domeniul tehnologiilor informaționale; vînzarea și deservirea tehnicii de calcul și a utilajului bancar; îmbunătățirea mediului de trai; gestionarea centrelor comerciale și a altor imobile.

Un loc aparte în activitatea companiei îl ocupă activitatea profesională pe piața valorilor mobiliare. Datorită unui management modern, grupul „DAAC”, din an în an, își îmbunătățește indicii economici, fiind una dintre puținele companii moldovenești cu un rulaj anual de peste 100 de milioane de euro.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?