X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Expert: Timofti nu a fost invitat pe 3 noiembrie în PMAN dintr-o scăpare tehnică

2 noi. 2013,, 10:00   Politică
6219 3
Foto : noi.md
Președintele Republicii Nicolae Timofti nu a fost invitat la mitingul din data de 3 noiembrie din Piața Marii Adunări Naționale, planificat de Coaliția Pro-Europeană.

În cadrul unei emisiuni la postul public de televiziune, șeful statului a spus că nu știe încă dacă va participa sau nu la miting, însă va decide după ce i se va propune.

În același timp, analistul politic Ion Tabîrță este de părerea lipsa unei invitații a fost o scăpare de ordin tehnic a Coaliției.

“Acest marș a fost organizat în criză de timp într-un termen foarte scurt, de asta poate să se scape unele momente, sau pur și simplu încă nu au fost transmise aceste invitații. Eu cred că șeful statului va fi invitat și va fi prezent acolo. Cred că mai degrabă este vorba despre o scăpare organizatorică și nu este un gest clar împotriva președintelui că nu ar fi dorit la această manifestare din trei noiembrie”, a spus expertul.

Pe trei noiembrie, coaliția de guvernare va organiza o manifestație proeuropeană. În același timp, deputații din opoziție solicită cetățenilor să boicoteze această acțiune și acuză guvernarea că aduce forțat oamenii pe 3 noiembrie în PMAN.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?