Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Partidul Comuniştilor consideră că pe 3 noiembrie nu va avea loc un miting, ci un show

1 noi. 2013,, 10:07   Societate
3403 0
Foto: elldor.info
"Un show şi un spectacol al regimului de la putere" va avea loc pe 3 noiembrie în Piaţa Marii Adunări Naţionale, se menționează în declaraţia Partidului Comuniştilor din Republica Moldova (PCRM), prin intermediul căreia comuniştii cheamă cetăţenii să boicoteze acest eveniment.

Potrivit Agenţiei "Infotag", cu referire la declarația PCRM, comuniştii consideră că mitingul va "înrăutăţi criza sistemului politic şi economic din Moldova".

"În locul recunoaşterii publice a incapacității de a guverna Moldova, în locul demisiei guvernului incompetent şi organizarea alegerilor democrate, conducerea organizează show-uri primitive şi de prost gust pentru a obţine susţinerea poporului", se arată în declaraţie.

În opinia PCRM, societatea moldovenească a devenit martorul căderii autorităţii regimului de la conducere, avînd în vedere situaţia cu BEM şi concesiunea Aeroportului Internațional Chişinău, precum şi moartea celor nouă soldaţi ai Armatei naționale.

Comuniştii consideră că "aceste dovezi au adus la zero încrederea cetăţenilor faţă de conducere".

"Folosind metodele de impunere, ameninţările şi donarea în masă a banilor, partidele de la putere aduc în capitală zeci de mii de cetăţeni. Sub steagul integrării europene, în secolul XXI, la Chişinău va avea loc un eveniment similar cu cele ce au avut loc în timpul regimurilor totalitare din America Latină", s-a indignat opoziţia.

Liderii coaliţiei de guvernare vor desfăşura pe 3 noiembrie un miting la care sînt chemaţi să participe cetăţenii care susţin calea de integrare europeană a Moldovei.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?