Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Un conflict între șoferi, motiv de investigație pentru oamenii legii (VIDEO)

24 ian. 2018,, 09:12   Societate
3037 0

Inspectoratul Național de Patrulare s-a autosesizat în baza unei postări publicate pe o rețea de socializare, în care un bărbat menționează că a avut un conflict cu un alt șofer în timp ce se deplasa pe strada Grenoble din capitală, în seara zilei de 23 ianuarie curent, notează NOI.md.

În timpul discuțiilor, șoferul care s-ar face vinovat de provocarea conflictului s-a prezentat că ar fi „șeful-adjunct al poliției rutiere”.

„INP a înregistrat cazul pentru documentarea încălcării săvîrșite în seara respectivă. Totodată, menționăm că respectivul cetățean nu este angajat al poliției, așa cum a menționat. Mai mult decît atît, pe parcursul anului precedent, acesta a avut 3 încălcări ale RCR, și anume, depășirea limitei de viteză, încălcarea regulilor de oprire și neacordare a priorității pietonilor și altor participanți la trafic și nerespectarea indicatoarelor de semnalizare rutieră. Vă mulțumim că nu sînteți indiferenți şi ne susțineți în depistarea încălcărilor RCR”, se arată într-un mesaj al INP.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?