Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Dumitru Roibu: Traian Băsescu ar trebui să fie declarat persona non grata (VIDEO)

17 ian. 2018,, 10:31   Societate
9043 11

Acțiunile fostului președinte român Traian Băsescu sînt influențate de forțe externe, iar inițiativa acestuia nu va avea sorți de izbîndă în țara noastră.

O opinie în acest sens a fost expusă de președintele organizației „Urmașii Lui Ștefan”, Dumitru Roibu, în cadrul unui interviu oferit postului NTV Moldova.

Potrivit lui, intenția fostului președinte român de a introduce pe ordinea de zi a ședinței Parlamentului de la București a unei declarații privind unirea cu Republica Moldova trezește revolta societății civile din țara noastră. În viziunea lui Roibu, prin această inițiativă, Traian Băsescu a demonstrat încă o dată că Băsescu trăiește după propriile reguli și legi, care nu au nimic comun cu normele internaționale.

Dumitru Roibu a calificat declarațiile fostului președinte român antinaționale, menționînd că o alternativă la ceea ce propune Băsescu ar fi ca el să fie declarat persona non grata în țara noastră și ca el să nu mai poată ”umbla cu demagogia și populismul prin Republica Moldova, iar noi, moldovenii, să ne orientăm spre o nouă tendință prin care să excludem toate persoanele care nu cred în țara noastră”, a conchis Roibu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?