Transnistria stiri: 1422
Eurovision stiri: 505
Preşedintele stiri: 3993

Postul de televiziune "Rossia-1" a declarat că nu a concediat-o pe Verka Serdiucika pentru propaganda gay

14 aug. 2013,, 12:50   Showbiz
3249 0
Foto: exinfo.net
Conducerea postului TV "Rossia-1" a infirmat zvonurile apărute în mass-media că l-ar fi concediat pe actorul ucrainean Andrei Danilko, mau mult cunoscut drept Verka Serdiucika, de la emisiunea "Seara de sîmbătă", iar motivul ar fi acuzațiile de promovare a relațiilor sexuale netradiționale.

"Verka Serdiucika nu mai moderează emisiunea "Seara de sîmbătă" de patru luni deja. Deoarece acum, aproximativ patru luni, a expirat contractul semi-anual, pe care postul TV îl încheie cu fiecare dintre moderatorii emisiunii", - a explicat serviciul de presă al postului TV rusesc. Totodată serviciul de presă a ținut să sublinieze că Danilko, în ciuda expirării contractului, evoluează cu regularitate în emisiune cu piesele sale.

În plus, serviciul de presă a informat că canalul TV în prezent duce discuții cu Danilko privind participarea sa în show-ul tradițional de revelion.

Anterior, unele mijloace de informare rusești, citînd o sursă anonimă apropiată de canalul TV, au relatat că artistul ucrainean ar fi fost concediat prin decizia conducerii postului de televiziune, pentru faptul că imaginea lui scenică ar putea încălca prevederile legii care interzice propaganda homosexualității. Amintim, că în conformitate cu această lege, care a provocat atît de multe discuții, este interzisă propaganda relațiilor sexuale netradiționale printre minori.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?