X 
Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

Municipalitatea, în aşteptarea opiniei cetăţenilor. Ce vrea să îmbunătăţească

3 ian. 2018,, 14:00   Capitala
2392 0

Locuitorii capitalei sînt îndemnaţi să vină cu idei referitoare la subiectul animalelor de companie și a celor cu și fără stăpîn.

Despre aceasta anunţă Primăria Municipiului Chişinău, care, astfel, vrea să îmbunătățească Proiectul de decizie cu privire la aprobarea Regulamentului privind stabilirea măsurilor de gestionare a cîinilor cu și fără stăpîn și a animalelor de companie din Municipiul Chișinău.

„La inițiativa viceprimarului, proiectul deciziei Consiliului Municipal Chișinău urmează a fi discutat public. Scopul proiectului este aprobarea unor norme care să asigure consolidarea atitudinii societății împotriva tratamentului inuman față de animalele cu și fără de stăpîn și a celor de companie, securitatea vieții și a sănătății cetățenilor, crearea unei infrastructuri pentru protecția animalelor”, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei.

Astfel, cei care doresc să vină cu recomandări pe marginea acestui proiect de decizie pot să le trimită pînă pe data de 22 ianuarie 2018, ora 18.00, pe adresa electronică: primaria@pmc.md sau pe suport de hîrtie pe adresa bd. Ștefan cel Mare și Sfînt, 83.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?