Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

De Revelion poliția va interzice băuturile alcoolice în PMAN

28 dec. 2017,, 18:45   Capitala
2757 0

Fără șampanie de Revelion în Piața Marii Adunări Naționale. Poliția a anunțat că va interzice orice băuturi alcoolice în seara dintre ani.

Astfel, cei care se gîndesc să întîmpine Anul Nou în centrul capitalei sînt avertizați că dacă vor fi surprinși consumînd băuturi alcoolice vor fi alungați din piață. Orășenii susțin inițiativa și consideră: Cine vrea să bea, să stea acasă!

„Pe perimetrul PMAN vor activa polițiști care vor verifica selectiv oamenii dacă nu au obiecte interzise. Celor care dețin astfel de obiecte, dar și celor care sînt în stare de ebrietate avansată, le va fi interzis accesul în PMAN”, a spus Livii Baziuc, șeful Inspectoratului Național de Patrulare.

„Da, eu consider că e o idee bună, pentru că atunci cînd este vorba de alcool, oamenii fac unele lucruri care chiar nu-i arată din partea bună”.

„Băutul e tare-tare rău și nu-mi place. Acasă da, dar unde-i lumea?”


„Cu cît sînt mai treji, mintea-i mai trează și nu fac peripeții. Cred că așa, sînt copiii, au făcut foarte bine”.

„Cred că nu schimbă nimic. Sau cu un gît de șampanie sau fără, asta-i părerea mea”.

Pentru a asigura ordinea publică, în perioada 31 decembrie – 15 ianuarie, vor fi antrenați peste 3000 de polițiști și agenți de patrulare, care vor activa în regim de gardă. Chiar dacă de sărbători nu vor fi alături de familie, polițiștii spun că nu le pare rău.

„Activez în poliție peste 20 de ani. În acești ani dacă vreo 4-5 ori am fost la revelion acasă. Acesta este serviciul pe care-l iubesc”.

„De sărbători este clar că serviciul este serviciu. Am avut ocazia să petrec și acasă, dar cînd ești chemat la serviciu, trebuie să te prezinți. Nu regret, îmi place, munca nu este atît de ușoară însă mă descurc”.

Tot astăzi, Inspectoratul Național de Patrulare” a anunțat că în ziua de 31 decembrie, începînd cu ora 20:00, bulevardul Ștefan Cel Mare va fi închis în perimetrul străzilor Pușkin și Bănulescu Bodoni. Prin urmare, transportul public va fi redirecționat pe străzile adiacente.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?