X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Doi fraţi şi-au deschis "afacere" cu droguri. Ce riscă aceştia

28 dec. 2017,, 14:20  
1529 0

Doi frați de 24 și 28 de ani, domiciliați în orașul Strășeni, au fost reținuți fiind suspectați de comercializarea marijuanei pe teritoriul municipiului Chișinău și raionului Strășeni.

În urma investigațiilor, s-a stabilit că suspecții cultivau marijuana într-un laborator improvizat la domiciliu, ulterior recoltau, mărunțeau, ambalau în pachete dozate și comercializau drogurile consumatorilor.

Persoanele reținute au fost condamnate anterior pentru păstrarea de droguri, huliganism și traversarea ilegală a frontierei de stat.

Suspecții au fost monitorizați aproximativ o lună, totodată, au fost efectuate achiziții de control și alte acțiuni care au demonstrat implicarea lor în comercializarea drogurilor.

Astfel, unul dintre ei a fost reținut la intrarea în orașul Chișinău, în timp ce transporta o cantitate de aproximativ 100 gr unui cumpărător, iar altul a fost reținut la domiciliul din Strășeni.


În urma perchezițiilor la domiciliu și în automobil, au fost depistate droguri şi 11 500 de lei - bani proveniți din activitatea criminală desfășurată.

Suspecții au fost arestați pe un termen de 30 de zile. Dacă vinovăția lor va fi demonstrată, ei riscă o pedeapsă cu închisoare de la şapte la 15 ani.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?