X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Adriana Bețișor, despre noua sa funcție

24 dec. 2017,, 14:33   Politică
6262 1

Procurorul Adriana Bețișor a fost desemnată cîștigătoare a concursului pentru ocuparea funcției de adjunct al șefului Procuraturii Anticorupție.

Ea susține că reușit să acumuleze cel mai mare punctaj în concurs datorită activității ei din ultimii șase ani în cadrul PA și a experienței acumulate în această perioadă.

„Numirea mea în funcţie se datorează, în primul rînd, procedurilor de evaluare care au avut loc în cadrul Procuraturii Generale, deoarece sînt colegii abilitate pentru ca să evalueze în primul rînd activitatea mea ca procuror în PA, respectiv, capacităţile mele teoretice şi practice, cum au evoluat ele în decursul a şase ani şi jumătate de cînd deţin funcţia de procuror în PA. În final, s-a dat o apreciere, aţi auzit şi dvs. cu ce punctaj Consiliul a hotărît să fie înaintată candidatura mea procurorului general”, a declarat Adriana Bețișor pentru Ziarul de Gardă.

Amintim că, etapa finală a concursului de suplinire a funcției vacante de adjunct al șefului PA a avut loc acum o săptămînă. Adriana Bețișor a fost desemnată cîștigătoare a concursului, acumulînd 152,2 puncte.

Ea i-a avut în calitate de contracandidați pe Dumitru Robu, procurorul care instrumentează dosarul lui Dorin Chirtoacă, și pe Vladislav Bobrov, procuratorul din dosarul lui Chiril Lucinschi.


Adriana Bețișor a ajuns cunoscută în spațiul public în special ca procurora de caz în dosarul fostului premier Vlad Filat. Ulterior, Bețișor a instrumentat o perioadă dosarul primarului de Orhei, Ilan Șor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?