Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Tiraspolul anunță proceduri simplificate la intrarea în regiune

24 dec. 2017,, 11:01   Politică
8784 4

Liderul autoproclamatei republici moldovenești nistrene, Vadim Krasnoselski, a semnat un ordin prin care se instituie proceduri simplificate de control la intrarea în regiune.

Decizia vine în contextul sărbătorilor de iarnă. Procedurile simplificate vor fi valabile pentru perioada 30 decembrie – 15 ianuarie, transmite IPN cu referire la presa din regiune.

De asemenea, Krasnoselski a dispus să fie deschise temporar căi de trecere suplimentare a mijloacelor de transport cu pasageri prin următoarele puncte: Valea Adîncă-Zagnitkov, Ploti-Krutîe, Vinogradnoe- Novîe Butorî, Grușca-Nemirovka, Krasnî Oktiabri-Vetrujeni, Rașcov-Vadul-Rașcov, Țîbulevka-Țehanovka, Teia-Calfa.

Pasagerii, cetățeni ai Ucrainei și ai Republicii Moldova, vor prezenta actul de identitate sau actul ce confirmă viza de domiciliu în una din localitățile limitrofe. De asemenea, la toate punctele de control, în această perioadă, va fi aplicat un regim simplificat de verificare a mărfurilor, cu excepția celor care sînt interzise în regiunea transnistreană.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?