X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Filip – o surpriză pentru Plahotniuc

22 dec. 2017,, 08:49   Politică
14463 6

Vlad Plahotniuc dezminte informațiile apărute în presă precum că intenționa să întrerupă mandatul premierului Pavel Filip și să preia el conducerea Guvernului. Mai mult, liderul PD laudă activitatea premierului și spune că prestanța acestuia este chiar o surpriză pentru el.

„Premierul Pavel Filip este o surpriză chiar și pentru mine, care îl cunosc de foarte mulți ani. Întotdeauna am știut că e un om serios, muncitor, dar, cu ocazia aflării lui în această funcție, am descoperit și cît de bine organizat este, echilibrat, migălos și preocupat de rezultate și eficiență. Nu am vorbit niciodată despre cît de greu a fost să-l convingem să accepte funcția în 2016, nici despre cît de puțin își dorește el această funcție.

Mulți au speculat că urmează să fie schimbat, că urmează să merg eu premier. Chiar și zilele trecute s-a insistat pe această teză falsă, dar nimeni nu știe ce lupte am dus ca el să accepte această funcție. Repet, noi l-am dorit și în continuare îl dorim în acest post înalt, fiindcă știe să fie profesionist și responsabil. Asta ca să înțelegeți cît de departe e realitatea de speculațiile care apar uneori. Iar cînd mai vedeți speculații de acest gen, să le treceți și prin astfel de filtre”, a declarat Vlad Plahotniuc într-un interviu pentru Moldpres.

Acesta a enumerat și așteptările pe care le are de la noua formulă guvernamentală. Potrivit lui, noul guvern are un singur obiectiv – de a fi cu adevărat un guvern care să îi reprezinte pe cetățeni, să îi asculte și să le rezolve problemele.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?