Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Șase partide susțin candidatura lui Putin în alegerile din 2018

21 dec. 2017,, 14:19   Externe
2124 1

Nominalizarea lui Vladimir Putin pentru al patrulea mandat va fi susținută de șase partide. Se pregătesc să adere în grupul de inițiativă cu privire la numirea lui Putin reprezentanții parlamentare și extraparlamentare, anunță tvrain.ru.

Pe lîngă partidul „Edinaia Rossia”, intenționează să facă parte din grupul de inițiativă și partidele: „Patria“, „Platforma Civică”, „Patrioții Rusiei“, „Partidul Pensionarilor,“ și chiar «Spravedlivaia Rossia», a cărui lider, Serghei Mironov, de obicei, însuși participa la alegerile prezidențiale. Anterior, presa rusă a scris că în acest an Mironov a decis să sară peste campania prezidențială.

Amintim că, pe 20 decembrie curent, a devenit cunoscut faptul că Vladimir Putin va fi înaintat oficial în calitate de candidat la alegerile prezidențiale din 2018 pe 26 decembrie. Acest lucru se va întîmpla la VDNH. Grupul de inițiativă care îl va propune va achita pentru închirierea celui de-al 57-lea pavilion suma de 400 de mii de ruble. Banii vor fi alocați de Fundația pentru Proiecte Umanitare (FGP), al cărei consiliu de observatori este condus de Tihon Șevkunov.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?