Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Proiectul noului Cod al audiovizualului va fi prezentat astăzi

19 dec. 2017,, 11:31   Societate
1565 0

Proiectul noului Cod al audiovizualului va fi prezentat astăzi, în cadrul ședinței Grupului de lucru pentru îmbunătățirea legislației mass-media. La discuții vor participa experți naționali și internaționali, deputați, reprezentanți ai instituțiilor mass-media, ai ONG-urilor media și ai organizațiilor internaționale.


La ședință vor fi prezentate și alte proiecte pentru dezvoltare a mass-media din Republica Moldova, elaborate de experți.

Ședința Grupului de lucru pentru îmbunătățirea legislației mass-media, prezidată de Președintele Parlamentului Andrian Candu, va începe la ora 14.00 și va fi transmisă în direct pe site-ul Parlamentului.

Grupul de lucru pentru îmbunătățirea legislației mass-media constituie o platformă de comunicare și un mecanism de cooperare permanentă între Parlament și reprezentanții instituțiilor media, instituțiilor internaționale și ONG-urilor media. Grupul a fost creat în iunie 2017, la inițiativa Președintelui Parlamentului Andrian Candu, cu suportul Proiectului Comun al Uniunii Europene și Consiliului Europei ”Promovarea libertății și pluralismului mass-mediei în Republica Moldova”. Asistența tehnică este oferită membrilor Grupului de către Freedom House, Internews, Agenția Suedeză pentru Cooperare Internațională și Dezvoltare, Ambasada SUA în Republica Moldova.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?