Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Prinţul Harry l-a intervievat pe Barack Obama (VIDEO)

19 dec. 2017,, 00:30   Externe
3164 1

Prinţul Harry l-a intervievat, în timpul ediţiei de anul acesta a Invictus Games care a avut loc la Toronto, pe Barack Obama pentru o emisiune care va fi difuzată de BBC Radio 4 pe 27 decembrie.

Un promo al emisiunii a fost lansat duminică. Cei doi, care împărtăşesc o prietenie de cîţiva ani, poartă o conversaţie marcată de umor, scrie CNN.

„Trebuie să folosesc accentul britanic?”, întreabă zîmbind fostul preşedinte american. „Deloc”, vine răspunsul prompt al prinţului Harry, înainte să îl avertizeze pe Obama că va face o grimasă dacă vor exista pauze lungi între răspunsuri.

Cu un zîmbet, Obama răspunde: „Nu vreau să văd faţa aia”.

Reprezentanţii Palatului Kensington au transmis că cei doi au purtat o conversaţie care s-a concentrat pe „interesul comun privind construirea unor platforme pentru viitoarea generaţie de tineri lideri”.


Barack Obama a împărtăşit amintiri de la părăsirea biroului prezidenţial şi a discutat despre munca sa din ultimele luni, prin Obama Foundation.

Prinţul Harry şi Barack Obama sînt prieteni de mai mult timp. Anul acesta, la Invictus Games au fost fotografiaţi împreună. Prinţul Harry, militar veteran, a înfiinţat evenimentul în urmă cu trei ani. Înainte de Toronto, Jocurile au avut loc în Londra şi Orlando (Florida).

Anul trecut, Barack şi Michelle Obama, i-au provocat pe prinţul Harry şi concurenţii britanici să „dea ce au mai bun” pentru evenimentul din Orlando. Prinţul Harry a răspuns într-o notă comică, înregistrînd-o pe bunica lui, regina Elizabeth a II-a.

După ce Obama a părăsit Biroul Oval, el s-a întîlnit cu Harry în mai multe rînduri, inclusiv în luna mai, la Palatul Kensington, în timp ce se afla într-un turneu european. Pe lîngă difuzarea interviului, pe 27 decembrie, Palatul Kensington a anunţat că interviul va fi lansat ca podcast.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?