X 
Transnistria stiri: 1352
Eurovision stiri: 497

Cum să vă pregătiți pentru Anul Nou în doar două ore? Veniți la tîrgul "Crăciunul Acasă" ©

15 dec. 2017,, 16:08   Afiș
3148 0

Există în Chișinău un loc, unde nu numai că puteți cumpăra cadouri pentru toată lumea, fie soacra sau copii, dar și să vă pregătiți serios pentru Anul Nou fără a pierde prea mult timp. E vorba de tîrgul "Crăciunul Acasă" de la Moldexpo.

În primul rînd, aici puteți cumpăra tot (și cînd spunem "tot", anume așa este!) pentru masa festivă, pentru decorarea locuinței, pentru crearea confortului - mobilier, covoare, fețe de masă, sfeșnice - orice! Apropo, aici puteți găsi și haine de revelion.

Evenimentul cu arome de mandarine, izvar, turte dulci cu ghimbir se va desfășura la Moldexpo timp de 5 zile - de pe 20 pînă pe 24 decembrie, de la 10:00 la 18:00. Vă garantăm că, în doar două ore veți putea rezolva toate problemele ce țin de pregătirile pentru cea mai frumoasă noapte a anului!

P.S. Luați și copiii la eveniment. Vor funcționa ateliere de confecționare a cadourilor, cu antrenarea copiilor, care vor fi ocupați în timp ce veți fi absorbiți de forfota din ajunul sărbătorilor.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?