X 
Transnistria stiri: 1352
Eurovision stiri: 497

Alina Zotea "l-a scos din fire" pe Marian Lupu

15 dec. 2017,, 12:20   Politică
11419 7

Deputații liberali au propus și în cadrul ședinței de astăzi a Parlamentului declararea anului 2018 drept an al Unirii, transmite NOI.md.

Alina Zotea, deputată a fracțiunii PL, care a venit cu această inițiativă, a propus și crearea unei comisii speciale care să nu includă reprezentanți ai PCRM și PSRM.

Propunerea liberalilor l-a scos din fire pe democratul Marian Lupu, care, în numele fracțiunii PDM, s-a opus acestei propuneri.

Potrivit lui, niciun partid nu are dreptul de a indica unei fracțiuni să intre în componența unei comisii sau nu.

„Fiecare fracțiune este în drept să-și promoveze ideile, proiectele. Dar vin cu rugăminte: nicio fracțiune din această sală nu este în drept să indice sau să decidă pentru o altă fracțiune să intre sau nu în componența vreunei comisii. Pe mine nu mă interesează ce gîndiți, acesta este dreptul fracțiunii. Pe care motiv, măcar să propuneți în fiecare zi această idee, remarc, partea a doua a remarcii, rog să o omiteți, fiindcă dacă n-o să opriți acest lucru, o să începem noi singuri să vă indicăm unde trebuie să fie PL-ul”, a punctat Lupu.


În replică, Alina Zotea i-a spus lui Marian Lupu că prin declarația sa, încă odată se confirmă că nu există stat democratic.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?