Transnistria stiri: 1352
Eurovision stiri: 497

Cea mai scumpă încălțăminte a anului (FOTO)

15 dec. 2017,, 23:01   Externe
3426 0

Cea mai scumpă încălțăminte, cumpărată în acest an, au fost adidașii Chanel și Pharrell Williams. Pe eBay aceștia au fost vînduți cu 26,6 mii de dolari, potrivit informațiilor oferite de portalul Footwear News.

Această pereche a fost scoasă la licitație. În magazine, prețul adidașilor este puțin mai mare de o mie de dolari.

Pe al doilea loc în clasament se află cizmele Saint Laurent, acoperite cu cristale. De remarcat faptul că, la anunțarea prețului acestora (de 10 mii de dolari), experții și-au exprimat încrederea că această încălțăminte va deveni cea mai scumpă din acest an. Cizmele au fost cumpărate chiar de pe podium, în timpul spectacolului, de cîntăreața Rihanna, acestea devenind, de asemenea, una dintre cele mai populare perechi de încălțăminte de pe Instagram.


Pe locul al treilea s-au clasat adidașii în stoc limitat Human Race NMD, creați în colaborare cu grupul muzical al lui Farrell Williams N.E.R.D. Aceștia puteau fi cumpărați pe eBay contra sumei de 8,5 mii de dolari.

Apoi urmează adidașii Nike Air Jordan 1, încălțăminte creată în colaborare, Nike cu Virgil Ablo, care a fost vîndută, de asemenea pe eBay, cu aproape trei mii de dolari.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?