X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Doi cetățeni au primit refuz de intrare în Uniunea Europeană

15 dec. 2017,, 10:39   Societate
1875 0

În rezultatul desfășurării activităților de supraveghere și control la frontiera de stat, prevenire și combatere a migrației ilegale și a infracționalității transfrontaliere, angajații Poliţiei de Frontieră, pe parcursul a 24 de ore, au înregistrat următoarele acțiuni ilegale:

- șapte persoane au încălcat regimul punctelor de trecere;

- o tentativă de trecere a frontierei cu document falsificat;

- șase conducători auto nu au respectat regulile de folosire a vinietelor;

- opt persoane în conflict cu legea și un document de călătorie pus la consemn au fost reținute, urmare a informațiilor parvenite de la organele de drept naționale.


Doi cetățeni moldoveni au primit refuz de intrare în Uniunea Europeană.

Polițiștii de frontieră au avut șapte întrevederi cu reprezentanții autorităților de frontieră ale Ucrainei și Romîniei, în scopul schimbului de informații și de primire-predare a infractorilor.

În punctele de trecere fluxul de persoane a constituit 41 716 traversări, dintre care un număr de 25 181 treceri ale cetățenilor R. Moldova. Traficul unităților de transport a prezentat o valoare de 11 769 traversări, un număr mai mare fiind transportul înmatriculat în R. Moldova – 6 008 traversări.

Cele mai solicitate puncte de trecere au fost PTF Leușeni - 6 719 traversări persoane, PTF Otaci - 6 008 traversări persoane, PTF Sculeni - 5 349 traversări persoane, PTF Aeroportul Internațional Chișinău - 4 254 traversări persoane și PTF Giurgiulești-Galați - 3 597 traversări persoane.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?