Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Candu o critică pe Sandu, dar admite o alianță PD-PAS

15 dec. 2017,, 09:39   Politică
3062 6

Președintele Parlamentului, Andrian Candu, o acuză pe liderul Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, că face show-uri politice la emisiuni TV și că face politică pe Facebook. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „În Profunzime” de la PRO TV.

„De cînd a devenit lider de partid, Maia Sandu și-a îmbracat o mască, joaca un show, pe care sper că o să-l depășim. Una e sa stai în studiouri pe la TV și să spui că oamenii de la PAS sînt șantajati, și alta e să mergi în regiuni și să vorbești cu cetățenii”, a declarat Candu.

Președintele Parlamentului a adăugat că din 10 localități, PAS nu a venit cu niciun candidat și precum că socialiștii la fel au avut intimidări, dar ei au participat la alegerile locale.

„Maia Sandu cu adevarat consideră că e mai eficient să faci politică pe Facebook decît să mergi în regiuni și să lupți”, a remarcat Candu, spunînd că PD-iștii au luptat în alegeri cu socialiștii și au cîștigat.


„Dar să umbli tot timpul prin studiouri și să te plîngi, asta depășește orice măsură. Vom ajunge în noiembrie-decembrie anul viitor și va trebui să ne așezăm și să vorbim despre o guvernare proeuropeană”, a mai precizat președintele Parlamentului.

Sandu încănu a venit cu o reacție.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?