X 
Transnistria stiri: 1352
Eurovision stiri: 497

Primul tîrg de Crăciun în stil european va fi deschis astăzi (FOTO)

15 dec. 2017,, 09:30   Capitala
2390 0

Primul tîrg de Crăciun în stil european organizat la Chişinău de Guvern va fi deschis astăzi, începînd cu ora 18:00.

Vizitatorii vor avea parte de cinci zone de distracție. Oamenii vor putea face fotografii lîngă bradul din munţii Carpații, oferit în dar din partea Guvernului de la București. Pentru copii, a fost instalat un carusel. Acesta are 70 de locuri şi a fost adus din Kiev.

Iar amatorii de adrenalină vor avea ocazia să se distreze pe cel mai mare patinoar în aer liber din Moldova. Organizatorii au amenajată şi o zonă de poveste, unde picii se vor întîlni cu Moș Crăciun.

Pentru a-i informa pe moldovenii care se întorc acasă în această perioadă ce surprize le-au pregătit autorităţile de sărbători, polițiștii de frontieră de la Aeroportul Internațional Chișinău au oferit pliante călătorilor.

"În timpul controlului de frontieră, fiecărui pasager care traversează frontiera le sînt înmînate pliante cu privire la organizarea tîrgului de Crăciun", a menţionat Maria Mîţă, polițistă de frontieră.

Oamenii spun că abia aşteaptă să viziteze tîrgul de Crăciun:

"Este o surpriză mare, nici nu m-am gîndit".

"O să mergem cu familia să ne distrăm, să vedem cum se petrece la noi în Moldova sărbătoarea".

"Suntem foarte bucuroși. Atenție mare. Vom veni numaidecît, vom participa".

Tîrgul "Acasă de Crăciun" se desfăşoară pe strada 31 august din Capitală şi va fi deschis zilnic, pînă în data de 14 ianuarie.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?