X 
Transnistria stiri: 1392
Eurovision stiri: 502

Ronaldinho va candida la alegerile de anul viitor din Brazilia

15 dec. 2017,, 03:06   Sport
3272 0

Ronaldinho va candida pentru Senat pe listele unui partid de extremă dreapta, la alegerile care vor avea loc în Brazilia în octombrie 2018, a anunţat joi presa din această ţară, potrivit Agerpres.

Ronaldinho va candida la Senat pe listele partidului Patriota, o formaţiune de extremă dreapta condusă de deputatul Jair Bolsonaro, un controversat căpitan de armată în retragere, potrivit ziarului O Globo. Bolsonaro va candida pentru funcţia de şef al statului.

O Globo a anunţat că Ronaldinho se va înscrie în martie în acest partid şi va candida la alegeri ca reprezentant al statului Minas Gerais, în care îşi are sediul clubul Atletico Mineiro, la care a jucat între 2012 şi 2014.

Ronaldinho, 37 de ani, campion mondial în 2002 şi câştigător al Balonului de Aur trei ani mai târziu, a agăţat ghetele în cui în 2015.

Fostul fotbalist nu a făcut deocamdată nicio declaraţie despre subiectul candidaturii sale. Speculaţiile potrivit cărora el va vizează un post de senator au apărut de mai mult timp şi s-au intensificat în ultimele săptămâni.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?