X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Vizită neanunțată: bașcanul Găgăuziei s-a întîlnit cu Rogozin

13 dec. 2017,, 12:11   Politică
3175 3

În cadrul unei vizite oficiale la Moscova, bașcanul Găgăuziei, Irina Vlah, a avut o întrevedere cu vicepremierul Federației Ruse, Dmitri Rogozin.

În cadrul discuției părțile s-au axat pe situația politică curentă din Moldova și, în special, din autonomia găgăuză, relatează NOI.md.

Pe lîngă aceasta, Irina Vlah și Dmitri Rogozin au dat o apreciere înaltă ritmului „crescînd” al cooperării interregionale.

În cadrul întrevederii părțile au atenționat, în special, asupra importanței consolidării relațiilor economice. În curînd antreprenorii din Găgăuzia vor obține posibilitatea de a participa la diverse forumuri economice și expoziții comerciale internaționale organizate pe teritoriul Federației Ruse.

Posibil că această vizită va contribui la consolidarea relațiilor dintre regiunile FR și Găgăuzia și nu se va încheia printr-un schimb formal de discursuri și o fotografie comună.


Reamintim că ieri portalul de știri Gagauz.md a comunicat cu referire la o sursă proprie despre vizita bașcanului în Federația Rusă.

Totodată, pe site-ul oficial al regiunii nu scria nimic despre deplasarea Irinei Vlah. De asemenea, nu se cunoștea nici programul vizitei șefului regiunii la vicepremierul FR Dmitri Rogozin.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?