X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

La funcția de membru al CSM pretind opt candidați

13 dec. 2017,, 10:30   Societate
2087 0

Comisia juridică, numiri și imunități a încheiat recepționarea dosarelor la concursul pentru selectarea candidaților la funcțiile de membri ai Consiliului Superior al Magistraturii și ai Consiliului Superior al Procurorilor.

Potrivit informației oferite portalului NOI.md, au fost depuse opt dosare pentru funcția de membru al CSM și două dosare pentru funcția de membru al CSP.

La concursul pentru funcția de membru CSM participă următorii candidați: Alexandru Prisac, Vladislav Manea, Oleg Televca, Mariana Grama, Andrei Negru, Ian Postu, Serghei Țurcanu și Olesea Plotnic.

Pentru concursul la funcția de membru CSP au fost înregistrați candidații Alina Palii și Lilia Mărgineanu.

Candidații la funcția de membri ai Consiliului Superior al Magistraturii vor fi selectați din rîndul profesorilor de drept titulari, iar candidatul la funcția de membru al Consiliului Superior al Procurorilor – din partea societății civile.


Candidații au depus dosarele de concurs în perioada 4-11 decembrie, la secretariatul Comisiei juridice, numiri și imunități. Comisia, la rîndul său, va selecta trei candidați la funcțiile de membri ai Consiliului Superior al Magistraturii și un candidat pentru Consiliul Superior al Procurorilor. Candidaturile urmează a fi aprobate de plenul Parlamentului

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?