X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Situaţia la frontieră, în ultimele 24 de ore

13 dec. 2017,, 10:10   Societate
2837 0

În rezultatul desfășurării activităților de supraveghere și control la frontiera de stat, prevenire și combatere a migrației ilegale și a infracționalității transfrontaliere, angajații Poliţiei de Frontieră, pe parcursul a 24 de ore, au înregistrat următoarele acțiuni ilegale:

- șapte persoane au încălcat regimul de frontieră și cel al punctelor de trecere;

- două persoane au prezentat documente falsificate;

- patru conducători auto nu au respectat regulile de folosire a vinietelor;

- trei încălcări a regulilor de transportare a călătorilor;


- trei persoane în conflict cu legea și două unități de transport puse la consemn au fost reținute, urmare a informațiilor parvenite de la organele de drept naționale.

Un cetățean moldovean a primit refuz de intrare în Federația Rusă.

În punctele de trecere fluxul de persoane a constituit 41 334 traversări, dintre care un număr de 25 258 treceri ale cetățenilor R. Moldova. Traficul unităților de transport a prezentat o valoare de 11 325 traversări, un număr mai mare fiind transportul înmatriculat în R. Moldova – 5 873 traversări.

Cele mai solicitate puncte de trecere au fost PTF Otaci - 6 332 traversări persoane, PTF Leușeni - 6 325 traversări persoane, PTF Sculeni - 5 590 traversări persoane și PTF Aeroportul Internațional Chișinău - 4 646 traversări persoane.

În scopul susținerii participanților la traficul transfrontalier, Poliția de Frontieră recomandă tranzitarea tuturor punctelor de trecere existente la graniţă, pentru a nu suprasolicita doar unele dintre ele și pentru a evita formarea cozilor. La fel, înainte de a porni la drum consultați aplicația ”TRAFIC ONLINE” de pe pagina oficială a Poliției de Frontieră, care prezintă media timpilor de aşteptare în punctele de trecere pentru toate categoriile de mijloace de transport.

Ajunși în punctele de trecere manifestați înțelegere, răbdare și disciplină, ținînd cont de regulile de aflare și traversare a frontierei de stat.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?