X 
Transnistria stiri: 1421
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3992

A călcat de trei ori pe bec în acest an (VIDEO)

11 dec. 2017,, 15:21   Societate
2930 0

Un șofer de 41 de ani din Călărași a fost prins băut la volan, pentru a treia oară în acest an.

De această dată, bărbatul a fost observat cum duminică, în jurul orei 16:00, se deplasa haotic cu automobilul lîngă Spitalul Raional Călărași. Mai mult decît atît, acesta era la un pas de a provoca și un accident rutier, relatează NOI.md.

Ofițerii de patrulare au stopat mașina pentru verificări. Mare le-a fost mirarea cînd au constatat că șoferul aflat la volan era beat criță. S-a constatat o concentrație de alcool de 1,72 mg/l în aerul expirat. Mai mult, fiind verificat în baza de date, inspectorii de patrulare au stabilit că de la începutul anului, șoferul este depistat la volan în stare de ebrietate deja a treia oară, el fiind privat de dreptul de a conduce încă din iunie 2017.

Conform legislației RM, conducerea unui automobil în stare de ebrietate se pedepsește cu amendă de pînă la 42 500 de lei cu privarea de dreptul de a conduce mijloace de transport de la 3 la 5 ani.

Deoarece ne aflăm în perioada sărbătorilor de iarnă, iar condițiile meteo nu sînt cele mai favorabile, pentru a preveni provocarea unor incidente nedorite, INP solicită conducătorilor auto să nu urce la volanul unui automobil dacă au consumat alcool.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?