Transnistria stiri: 1354
Eurovision stiri: 497

Moldova, cea mai bună în domeniul antreprenoriatului la o competiție internațională

11 dec. 2017,, 14:50   Ştiinţă şi IT
2750 0

Echipa startupului autohton Zeroqode a cîștigat votingul Wildcard, ca cel mai bun startup al zilei, la competiția TechCrunch Disrupt, notează NOI.md.

Competiția a avut loc săptămîna trecută la Berlin. TechCrunch Disrupt este o competiție mondială foarte populară și o platformă mediatică influentă în domeniul antreprenoriatului. Startupurile care cîștigă orice nominalizare, expoziție sau competiție sînt intervievate de TechCrunch sau devin subiecte ale articolelor publicate pe această platformă, ceea ce le conferă multă vizibilitate la nivel internațional.

Cîștigătorii nominalizării Wildcard sînt desemnați prin votul vizitatorilor și al juriului competiției în prima zi a evenimentului, în decursul a patru ore. Echipa Zeroqode a reușit ușor să se diferențieze printre cele aproape 500 de startupuri și să convingă publicul că merită interesul și simpatia sa.

Participarea echipei Moldovei la TechCrunch Disrupt a fost posibilă datorită suportului Proiectului „Dezvoltarea Centrului de Excelență în Domeniul TIC Tekwill”, finanțat din sursele USAID și ale Guvernului Suediei, în parteneriat cu Organizația de Atragere a Investițiilor și Promovare a Exportului din Moldova (MIEPO).

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?