Transnistria stiri: 1392
Eurovision stiri: 502

Dacia Duster, unul dintre modelele preferate de cumpărători, vine cu surprize noi (VIDEO, FOTO) ©

14 dec. 2017,, 14:10   Ştiri Auto
5341 0

Veste bună pentru împătimiţii de maşini! Din 8 decembrie, şi în Republica Moldova poate fi comandată noua Dacia Duster, care vine cu noi surprize pentru conducătorii auto, preţul fiind unul atractiv.

La sfîrşitul săptămînii trecute, în capitală, zeci de conducători auto au venit să vadă în premieră noua capodoperă a concernului Renault – noua Dacia Duster.

Despre noua bijuterie pe patru roţi, directorul de vînzări a automobilelor Dacia Octavian Rusnac spune că automobilul vine la pachet cu funcţii noi, design modern şi un preţ accesibil. Iar maşina este destinată atît familiilor ce preferă călătoriile, cît și burlacilor aflați în căutarea senzațiilor tari, cu ea simţindu-se în siguranță.

Marca preferată a moldovenilor rămîne Dacia, iar Dusterul este unul dintre modelele preferate de cumpărători şi se vinde din 2010, clienţii rămînînd de fiecare dată mulţumiţi.

În Republica Moldova au fost înmatriculate peste 800 de vehicule marca Dacia în 2017, în creştere cu peste 18% faţă de 2016. Din 2010, marca Dacia deţine primul loc la numărul de maşini noi înmatriculate, Dusterul fiind lider vînzări de mai mulţi ani la rînd în clasa crossover. Din 2010, peste 1 milion de automobile Dacia Duster au fost vîndute în comunitatea internațională.

Toţi doritorii de a-și cumpăra un automobil sînt invitaţi să viziteze salonul Dacia și neapărat să testeze noul Duster, pentru că doar astfel se vor convinge de capacitățile noului model, care va reuşi să-şi surprindă clienții.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?