X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Filip a comentat ”dosarul intentat în Rusia” pe numele lui Plahotniuc

7 dec. 2017,, 18:40   Politică
6596 15

Premierul Pavel Filip a comentat azi informațiile despre faptul că în Federația Rusă există un dosar intentat pe numele președintelui PD, Vlad Plahotniuc.

Premierul susține că e straniu că acest tip de informații apar anume cînd o delegație condusă de liderul democraților se află în SUA. „Am văzut și eu aceste știri. Domnul Plahotniuc e învinuit și de ură rasială, ideologică și politică, exact cînd se află în SUA. Nu sînt eu persoana care trebuie să comenteze acest lucru, dar cred că în scurt timp va fi mai multa lumină. Aceste lucruri se intensifică de fiecare dată cînd Republica Moldova încearcă să aibă o poziție de demnitate și verticalitate. Nu uitați și de străduințele noastre de a include pe agenta ONU subiectul privind retragerea trupelor ruse de pe teritoriul țării noastre, solicitările noastre față de Rusia de a nu hărțui politicienii din Republica Moldova și reprezentanți ai instituțiilor statului”, a comentat Pavel Filip.

Amintim că, ieri, în presa rusă au apărut informații precum că Vlad Plahotniuc ar fi acuzat de omor în Federația Rusă și s-ar fi cerut mandat de arestare pe numele acestuia.

Partidul Democrat a venit cu o reacție prin care a respins categoric aceste informații.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?