Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

UPDATE 180 de percheziții în toată țara, şase persoane reținute

7 dec. 2017,, 17:27   Societate
6164 3

Update 17.25 Polițiștii, procurorii și ofițerii antidrog au descins la peste 180 de adrese din mai multe localități ale țării într-o operațiune antidrog. Pînă acum, oamenii legii au reținut şase persoane.

În urma perchezițiilor, au fost depistate şi ridicate peste 15 kg de droguri, cinci kilograme dintre acestea sînt de marijuana, 20 de grame de heroină, 30 de grame de cocaină, 50 de pastile ecstasy, dar și plante uscate de cînepă pregătite pentru prelucrare.
Totodată, ofiţerii de poliţie au găsit și şase arme de foc deținute ilegal. Valoarea totală a drogurilor sechestrate se estimează la peste 2 milioane de lei.

Update 14.25 Inspectoratul General al Politiei in comun cu Procuratura Generală, cu suportul Direcției Antidrog, Direcția de Poliție a Municipiului Chișinău, Inspectoratele de Poliție, Oficiul Principal al Procuraturii mun. Chisinau și Procuraturile de sector din țară, desfășoară peste 180 de percheziții în toată țara.

Pînă la această ora au fost reținute 4 persoane.

În timpul percheziţiilor au fost depistate peste 30 de grame de cocaină, 20 de grame de heroină, 50 de pastile ecstasy, dispozitive destinate consumului de droguri și marijuana hidroponică în cantitate de peste 5kg, plante uscate de cînepă pregătite pentru prelucrare.

Au mai fost depistate și preluate 4 arme de foc deținute ilegal.



Aproximativ 180 de percheziții au loc în această dimineață în toată țara.

Surse apropiate anchetei spun că descinderile au loc în 28 de raioane și sînt efectuate de angajații inspectoratelor de sector din R. Moldova în comun cu Direcția Antidrog din cadrul Inspectoratul Național de Investigații, scrie deschide.md

Aceleași surse mai spun că perchezițiile au loc în cadrul unei operațiuni de amploare privind combaterea traficului de droguri. Pînă la această oră, au fost ridicate și mai multe capturi.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?