Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Putin și-a anunțat participarea la alegerile din 2018

6 dec. 2017,, 16:32   Externe
3348 3

Preşedintele rus Vladimir Putin a anunţat oficial despre participare la alegerile prezidenţiale din Federaţia Rusă care urmează să aibă loc în martie 2018. Despre acest lucru el a anunţat în cadrul mitingului-concert dedicat celebrării a 85 de ani a Uzinei automobilistice din oraşul Gorkii.

„Da, voi candida. Vă mulțumesc pentru susținere”, s-a limitat la a declara Vladimir Putin, care este favorit cert pentru cel de-al 4-lea mandat în fruntea Federației Ruse.

Este de menţionat faptul că chiar astăzi, acesta a declarat că se va decide în curînd dacă va mai candida sau nu la alegerile prezidenţiale, adăugînd că va lua în considerare nivelul de susţinere publică pe care îl are, informează site-ul agenţiei de presă Reuters.

În cadrul unui eveniment ţinut la Moscova, unde majoritatea participanţilor erau tineri, Vladimir Putin a întrebat audienţa dacă îl susţine să candideze în alegerile prezidenţiale din luna martie 2018. Participanţii la eveniment au răspuns afirmativ şi au început să aplaude.


“Înţeleg că această decizie trebuie luată în viitorul apropiat şi va fi luată în viitorul apropiat. Şi cînd va fi luată, voi ţine cont şi de conversaţia noastră de astăzi şi de reacţia voastră”, a zis Putin în cadrul evenimentului.

Potrivit agenţiei de ştiri ruse TASS, purtătorul de cuvînt al Kremlinului, Dimitri Peskov, a declarat că nu ştie cînd actualul preşedinte va comunica decizia în acest sens, motiv pentru care “zvonurile circulă aproape în fiecare zi”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?