Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Sediul central al „Apă-Canal Chișinău” a fost iluminat de sărbători

2 dec. 2017,, 11:31   Capitala
2814 0

Societatea pe Acțiuni „Apă-Canal Chișinău” a dat startul sărbătorilor de iarnă. Pe sediul central al furnizorului de apă în seara de vineri, 1 decembrie, a fost conectat iluminatul festiv de sărbători.

Clădirea a fost decorată cu sute becuri LED multicolore, ornamentate în formă de doi brazi, fulgi de nea și ploaie de stele, transmite IPN.

Directoarea generală ACC, Veronica Herța, a declarat că iluminarea festivă a sediului central este o premieră, dar care cu siguranță va deveni o tradiție frumoasă. În holul întreprinderii, unde a fost instalat un Pom de Crăciun, a fost amplasată şi o urnă în care angajații ACC pot lăsa un mesaj pentru Moș Crăciun, iar cele mai ingenioase urmează a fi premiate. De asemenea, angajații întreprinderii vor putea face donații sub formă de bani sau daruri, care urmează să ajungă la copii din orfelinat.

„Vrem să dăm startul spiritului sărbătorilor de iarnă, cu toate că afară plouă. Luna decembrie este importantă pentru cei care lucrează la Apă-Canal şi nu doar din motiv că sînt în așteptarea magiei, dar şi pentru că este luna în care s-a născut „Apă-Canal Chişinău”. În data de 12 decembrie „Apă-Canal Chişinău” face exact 125 de ani. Sperăm că pe parcursul acestor 125 de ani am adus bucurii în casele consumatorilor, cu toate că recunoaștem că sînt şi anumite probleme. Ceea ce ne dorim e ca să înțelegem cu toții că atunci cînd sîntem noi mai buni între noi, așteptările pe care le avem, se realizează mai repede şi mai ușor”, a spus Veronica Herța.

Iluminatul de sărbători pe sediul central ACC va fi conectat pînă pe 14 ianuarie.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?