Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Medvedev, felicitat de Greceanîi. Află cu ce ocazie

1 dec. 2017,, 15:29   Politică
2986 3

Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Zinaida Greceanîi, i-a transmis un mesaj de felicitare președintelui Partidului „Edinaia Rossia”, premierului rus, Dmitri Medvedev, cu ocazia celei de-a 16-a aniversări de la înființarea partidului.

"Partidul "Edinaia Rossia", pe parcursul dezvoltării sale, a demonstrat că este un partid cu adevărat popular, un exponent al intereselor și forța motrice a întregii societăți ruse.

“Datorită muncii active a partidului "Edinaia Rossia", Federația Rusă a devenit unul dintre liderii mondiali în domeniul industriei, agriculturii, comerțului internațional, tehnologiei avansate, științei și culturii. Rusia a devenit un exemplu inspirator pentru multe țări din lume, care sînt gata să repete calea de modernizare și transformare. Astăzi, ”Edinaia Rossia” urmărește o politică internațională înțeleaptă, jucînd un rol important de stabilizare în multe regiuni ale lumii", se menționează în mesaj.

Zinaida Greceanîi și-a exprimat recunoștința față de conducerea Partidului "Edinaia Rossia" pentru cooperarea cu Partidul Socialiștilor din Republica Moldova, care a început în acest an.

Președintele PSRM a dorit succes Partidului ”Edinaia Rossia”, inclusiv în pregătirea alegerilor Președintelui Federației Ruse, care vor avea loc în 2018.


"Ne bazăm pe consolidarea și extinderea în continuare a cooperării dintre partidele noastre și fracțiunile parlamentare", se menționează în mesaj.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?