X 
Transnistria stiri: 1422
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3994

A întors 30 de lire și s-a îmbogățit în aceeași zi

2 dec. 2017,, 00:01   Externe
4284 0

Locuitorul Scoției, Colin Banks, de 50 de ani, a returnat banii găsiți în bancomat și a cîștigat jackpot-ul, în aceeași zi. Despre acest lucru a informat publicația Daily Record.

Banks, care lucrează în calitate de constructor, a intrat în cel mai apropiat supermarket pentru a-și retrage banii din bancomat și a observat în el circa 30 de lire sterline (2346 ruble), uitate de cineva. El i-a dat bancnotele găsite vînzătorului, explicîndu-i situația.

Peste doar o jumătate de oră, Colin a aflat că a cîștigat 49. 077 de lire sterline (3,8 milioane de ruble) la cursele virtuale: toate cele patru pariuri s-au dovedit a fi cîștigătoare. Bărbatul a cheltuit pentru pariu numai 1,5 liră (117,2 ruble). "Se spune că să fii cinstit este cea mai bună politică, în cazul meu s-a adeverit. Am o familie mare și acum sunt sigur că vom avea un Crăciun pe cinste, cel mai bun din toate timpurile", a comentat el succesul său.

El a povestit că a sărbătorit cîștigul cu "mai mult de un pahar cu vin" și și-a cumpărat deja un Ford Focus second-hand cu 8,5 mii de lire sterline (664,5 mii ruble). El planifică să-și cheltuie o parte din banii cîștigați pe cadouri pentru rudele sale. E posibil să plece în Mexic: acolo, în luna mai, se căsătorește nepotul său.

Peste cîteva zile, Colin a intrat pe la același supermarket și a aflat că după acele 30 de lire s-a întors proprietarul, bucurîndu-se foarte mult că nu s-au pierdut.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?