X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Voronin are două întrebări către Candu

1 dec. 2017,, 10:38   Politică
7136 6

Liderul PCRM, Vladimir Voronin, a cerut explicații astăzi de la spicherul Andrian Candu cu privire la cele 28 de angajamente asumate de guvernarea de la Chișinău în schimbul asistenței macrofinanciare din partea UE, informează NOI.md.

„Dle Candu, de ce nimeni nu a văzut cele 28 de condiții convenite cu UE? Sînt 28 de probleme pe care guvernarea trebuie să le rezolve. Noi nu cunoaștem nici pînă astăzi despre ce este vorba”, a declarat Voronin.

Totodată, liderul PCRM s-a interesat de ce raportul Kroll nu a fost încă publicat. „Dvs. săptămînal promiteți că va fi publicat raportul Kroll, dar așa și nu se întîmplă. Recent, dl Diacov a spus să nu așteptăm, că nu va fi publicat”, a adăugat Voronin.

Drept răspuns, Andrian Candu l-a îndemnat pe politician să urmărească blogul său personal, dacă vrea să afle detalii despre raportul Kroll.

„Urmăriți blogul meu personal și poate veți vedea raportul Kroll într-o bună zi acolo. Dle președinte, miliardul l-au furat cei care trebuie să răspundă. Ce ține de raportul Kroll, solicitările cu privire la publicarea raportului trebuie adresate Băncii Naționale”, a replicat Candu.


În ceea ce privește cele 28 de condiții puse de UE pentru acordarea asistenței macrofinanciare, Candu a menționat că ele vor fi făcute publice în momentul ratificării Acordului de către Parlament.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?