Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Radu, răspuns dur pentru Munteanu: Numele dvs ar putea fi ”Corupție la Primărie”

1 dec. 2017,, 08:31   Capitala
7035 5

Primarul interimar al Capitalei, Silvia Radu, a răspuns acuzațiilor parvenite în ultima perioadă din partea vicepreședintelui Partidului Liberal Valeriu Munteanu.

Pe pagina sa de Facebook, Silvia Radu a menționat că în realitate lucrurile stau cu totul altfel, făcînd o aluzie asupra faptului că Valeriu Munteanu ar fi fost la curent cu ”schemele prin care s-au scurs banii publici”.

”Domnul Valeriu Munteanu, minte într-un mod desgustator și a început o campanie de denigrare a mea. Eu nu fac politică și nu vreau sa intru în certuri politice. Cunosc, însă, motivul pentru care mă atacă acest domn. Dacă pînă acum știam cu toții despre corupția din Primărie, acum, eu văd și lucruri concrete. Angajații vin să povestească despre neregulile care s-au întîmplat aici.
Domnule Munteanu, știu că nu sînteti străin de multe din schemele prin care se scurgeau banii publici. Numele dvs ar putea fi ”Corupție la Primărie”. Știu că sînteți deranjat pentru că am început curățenia. Știu că sînteti deranjat că nu mai aveți prin cine să faceți aranjamentele. Dacă vreți să faceți cu adevărat un gest civic, atunci duceți-vă și faceți un autodenunț la Procuratură. Spuneți-le procurorilor cine sînteți cu adevărat și ce ați făcut de-a lungul timpului”, a scris Silvia Radu.

Menționăm că în ultima perioadă, membrii și simpatizanții Partidului Liberal, printre care și Valeriu Munteanu, au criticat pe rețelele de socializare activitatea noului primar interimar al Capitalei și noile măsuri întreprinse în cadrul Primăriei. Mai mult, Partidul Liberal a depus un denunț la Procuratura Generală pe numele primarului interimar, în care îi incriminează „săvîrșirea infracțiunii de uzurpare de calități oficiale (art. 351 din Cod penal) și a infracțiunii de samavolnicie (art. 352 din Codul penal)”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?