X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Urarea lui Sandu pentru Șor: Să aibă atîția bani cît …

30 noi. 2017,, 10:09   Politică
7858 10

După ce afaceristul cu o reputație dubioasă Ilan Șor i s-a adresat Maiei Sandu utilizînd calificativul „scumpă” și făcînd aluzie la suma pe care ar fi investit-o în PAS, Sandu reacționează.

Opozanta spune că nu a primit niciun ban de la Șor și îi dorește, de acum încolo, la fel de mulți bani cît a cheltuit el pentru PAS. Declarația a fost făcută la emisiunea „Important” de la TVC21.

„Nu am citit scrisoarea lui Șor, dar eu îi doresc să aibă atîția bani de acum încolo cît a cheltuit el pe mine și pe partidul meu. El, cu siguranță, va ajunge la pușcărie. Noi sîntem singurul partid care poate demonstra din ce se finanțează. Scrisoarea e o tentativă de a atrage atenția asupra sa”, reacționează Maia Sandu.


Amintim că recent Șor i s-a adresat liderului PAS cu „Scumpă Maia”. „Atunci cînd spun „Scumpă Maia”, știu despre ce vorbesc. În calitatea mea de fost sponsor general al partidului dvs., pot spune că acest lucru nu m-a costat deloc ieftin. Prin urmare, pentru ce veniți cu toate aceste atacuri ieftine?”, scria Șor.


Declarația primarului de Orhei a fost emisă după ce Sandu a presupus că Ilan Șor ar putea să nu fie condamnat și să ajungă deputat cu ajutorul noul sistem electoral.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?