X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Silvia Radu le răspunde liberalilor: Ei stau în spatele „furăciunilor de la Primărie”

29 noi. 2017,, 15:52   Capitala
3193 6

După ce reprezentanții Partidului Liberal au venit cu o solicitare către Procuratura Generală, în care cer deschiderea unui dosar penal pe numele primarului general interimar al capitalei, reacția Siviei Radu nu s-a lăsat mult așteptată.

Potrivit ei, cei care o atacă sînt, de fapt, oamenii care stau în spatele ”furăciunilor de la Primărie”, relatează Noi.md.

Mai mult decît atît, demersul nu o sperie deloc, asta pentru că acești oameni primesc ordine de la partid, care au drept scop blocarea și sabotarea activității Primăriei.

„Acestea sînt atacuri orchestrate de cei care au stat în spatele furăciunilor din Primărie din ultimii ani. Au observat că vreau să fac ordine și disciplină, că vreau să tai toate schemele de sifonat bani publici, să sesizez organele de urmărire penală și s-au speriat. Este o mafie pe care o voi înlătura, o voi învinge”, a declarat Silvia Radu pentru deschide.md.

Primarul general interimar al capitalei a amenințat că va tăia „brațele acestei caracatițe” care se înfruptă din banii oamenilor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?