X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

PL o ”amenință” pe Silvia Radu cu dosar penal (DOC)

29 noi. 2017,, 15:20   Capitala
3028 0

Partidul Liberal cere Procuraturii Generale ca să intenteze primarului general interimar un dosar penal „pentru săvîrșirea infracțiunii de uzurpare de calități oficiale și a infracțiunii de samavolnicie”, relatează NOI.md.

În paralel, PL cere examinarea acțiunilor viceprimarului Nistor Grozavu, care și-ar fi depășit atribuțiile de serviciu în momentul în care a numit-o pe Silvia Radu în funcția de primar interimar.

Despre aceasta a anunțat vicepreședintele PL Valeriu Munteanu pe pagina sa de Facebook.

“„Silvia Radu, încălcînd ordinea stabilită, își atribuie drepturile și obligațiunile privind exercitarea funcției de primar interimar al mun. Chișinău și acționează în mod samavolnic semnînd acte și dispoziții oficiale. Zilnic, Silvia Radu, în mod intenționat, exercită un drept nelegitim, ce afectează starea normală de activitate administrativă de dispoziție și organizatorico-economică în Primăria mun. Chișinău, care urmează a fi realizată doar în baza legilor și a altor acte normative și doar de către organele speciale investite cu autoritate de către locuitorii Municipiului Chișinău”, a scris liberalul.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?