Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

“Stat Islamic” ameninţă marile oraşe cu noi atacuri teroriste (FOTO)

29 noi. 2017,, 14:40  
1999 1

“Stat Islamic” (ISIS) a lansat o serie de imagini cutremurătoare în care promite un Crăciun cît mai sîngeros pentru sutele de mii de oameni care se vor afla în cele mai mari oraşe din lume, scrie Daily Mail.

”Vă vom distruge ţara”, ”Sub observaţie” şi ”Ne vedem curînd”, acestea au fost mesajele transmise de “Stat Islamic”, alături de imagini terifiante în care apare ceasul Big Ben în flăcări, Regina Elisabeta pe un fundal roşu ca sîngele şi dinamită în centrul New York-ului, scrie Daily Mail. Mesajele erau transmise în trei limbi, engleza, franceză şi germană.

“Stat Islamic” pare să-şi regîndească strategia de propagandă înaintea sărbătorilor, promovând o serie de postere grafice care ameninţă cu atacuri teroriste de Crăciun cele mai importante oraşe din Europa şi din Statele Unite.

Anul trecut, cel puţin 12 persoane au decedat, iar alte 48 au fost rănite, dintre care unele au suferit răni grave, după ce un camion înmatriculat în Polonia a lovit un grup de oameni, la un tîrg de Crăciun din Berlin.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?