Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

S-au bucurat de pradă ușoară mult prea devreme (VIDEO)

29 noi. 2017,, 12:51   Capitala
2331 0

Poliţia Capitalei a identificat şi reţinut individul bănuit de furtul unui portmoneu din geanta unei femei, în timp ce aceasta ieşea dintr-un magazin din sectorul Ciocana, notează NOI.md.

Incidentul a avut loc acum o săptămînă, cînd o femeie de 44 de ani a alertat poliţiştii, comunicînd că i-a fost furat portmoneul cu bani în sumă de 2240 de lei. Momentul furtului a fost surprins de camerele de supraveghere instalate în magazin.

Bănuitul s-a dovedit a fi locuitor al capitalei, în vîrstă de 36 de ani, anterior cercetat pentru infacţiuni similare. În cadrul audierilor el şi-a recunoscut vinovăţia, iar banii sustraşi i-ar fi cheltuit în scopuri personale. Conform informaţiilor preliminare, individul este suspectat în cel puţin trei cazuri de acest gen, iar poliţiştii acumulează probele necesare şi stabilesc toate circumstanţele.

În prezent el este cercetat penal pentru pungăşie şi riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 13 000 la 17 000 de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de pînă la 2 ani.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?