Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3998

30 de zile de arest pentru tatăl adolescentului care şi-ar fi împuşcat prietenul

28 noi. 2017,, 16:02   Societate
2495 0

Tatăl adolescentului de 14 ani, din satul Verejeni, raionul Teleneşti, care şi-a împuşcat mortal prietenul în timp ce se jucau, a primit mandat de arest pentru 30 de zile.

Asta după ce procurorii au contestat decizia instanţei raionale, prin care acesta fusese eliberat şi obligat să nu părăsească ţara.

Între timp, avocatul familiei victimei declară că în presă au apărut mai multe informaţii false cu privire la acest caz.

Familia micuţului roagă jurnaliştii să opereze doar cu informaţii oficiale în acest caz. Cadavrul băiatului de şase ani, a fost găsit într-o fântână, a doua zi după ce plecase să se joace la amicul său şi nu s-a mai întors. Iar probele adunate până acum de oamenii legii arată ca suspectul a încercat sa ascundă urmele crimei: a aruncat cartușul în curtea unui vecin, iar corpul neînsufleţit al copilului - în fântână, ci nu l-a scăpat în timp ce îl spala de sânge, aşa cum le-a declarat forțelor de ordine, atunci când a fost audiat. El a mai spus că i-a fost frică să anunţe autorităţile şi părinţii despre cele întâmplate.

Suspectul este cercetate în libertate pentru omor din imprudenţă, iar tatăl său - pentru păstrare ilegală de arme şi muniţii. Între timp, procurorii verifică, dacă minorul a fost ajutat de tatăl său atunci când a încercat să şteargă urmele crimei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?