Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Casa Albă - Melania Trump a ales decorațiunile de Crăciun (FOTO/VIDEO)

28 noi. 2017,, 22:02   Externe
3429 0

A primit bradul de Crăciun la Casa Albă, un arbore imens adus special de familia Chapman din Wisconsin, cîștigătorii licitației de anul acesta, cu doar cîteva zile înainte de Ziua Recunoștinței, iar acum Melania Trump pare că a terminat de decorat întreg interiorul reședinței sale și a președintelui Donald Trump.

Va fi primul lor Crăciun la Casa Albă, un Crăciun ce se anunță de poveste dacă privim cu atenție decorul magic din acest an. Sărăbtorile de iarnă au debutat cu o lună înainte aici, căci pomul de Crăciun a fost împodobil cu ornamente alese și intalat în Camera Albastră, iar celelalte încăperi arată ca într-un film cu Crăiasa Zăpezii, întruchipată de însăși Melania Trump. Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii a urmat exemplul predecesoarelor sale și s-a ocupat personal de decorațiunile de Crăciun,, entuziasmată fiind și de primele sărbători de iarnă în postura de soție de președinte.

Luni, Melania Trump a prezentat în mod oficial opera sa de artă, sălile magice care așteaptă venirea Crăciunului, dar și a vizitatorilor, în cadrul evenimentului „Time-Honoured Traditions”, și chiar s-a întîlnit cu cîțiva copii cu care a realizat cîteva accesorii tematice. Mai întîi de toate, Prima Doamnă și-a făcut intrarea pe un vals din „Spărgătorul de nuci”, admirînd doi balerini care au creat un moment artistic emoționant, iar mai apoi s-a pierdut prin albul luminilor și a brazilor îmbrăcați cu omît, ea însăși arătînd ca un personaj de poveste, îmbrăcată într-o rochie albă cu mîneci clopot, parcă împrumutată de la îngerașii în miniatură din pomul de Crăciun. A fost superbă, la fel și decorul care te face să visezi cu ochii deschiși.


„Președintele, Barron și eu sîntem foarte încîntați de primul nostru Crăciun pe care îl vom petrece la Casa Albă. La fel ca în cazul multor altor familii din întreaga țară, tradițiile de sărbători sînt foarte importante pentru noi. Sper că turiștii, atunci cînd vor vizita Casa Albă, vor avea sentimentul că se află acasă de sărbători”, a declarat Melania Trump.

Decorațiunile de la Casa Albă vor putea fi admirate de mii de vizitatori în cadrul unor tururi cu public și cu ocazia celor peste 100 de evenimente și recepții private ce vor fi organizate în actualul sezon al sărbătorilor de iarnă, conform AP.

Să aruncăm o privire în încăperile Casei Albe, decorate ca-n povești!

The decorations are up! @whitehouse is ready to celebrate! Wishing you a Merry Christmas & joyous holiday season!

O postare distribuită de First Lady Melania Trump (@flotus) pe

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?