Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

Berlusconi: Următorul premier al Italiei ar putea fi un fost general

27 noi. 2017,, 23:30   Externe
2858 0

Silvio Berlusconi, conducătorul partidului Forza Italia, a declarat cine poate să devin următorul prim-ministru italian.

Fostul prim-ministru a sugerat că, în cazul în care blocul său de centru-dreapta va cîştiga alegerile legislative de la începutul lui 2018, generalul Leonardo Gallitelli, fostul lider al carabinierilor, ar putea deveni premier, informează Agenţia reuters.com.

Silvio Berlusconi a fost de patru ori premier al Italiei, dar a fost condamnat pentru fraudă în 2013 şi i-a fost interzis să mai ocupe această poziţie. "Am multe nume, dar este cineva foarte capabil, care a avut succes şi este respectat de toată lumea, generalul Leonardo Gallitelli", a declarat Berlusconi.

Leonardo Gallitelli a fost liderul carabinierilor italieni din 2009 până în 2015, iar în momentul de faţă este şeful biroului de anti-dopaj din Italia.


Cu toate acestea, fostul premier a menţionat că nu a discutat, încă, ideea cu Leonardo Gallitelli. Berlusconi a sugerat anterior, pentru funcţia de premier, pe guvernatorul Băncii Centrale Europene, Mario Draghi şi pe directorul companiei Fiat Chrysler, Sergio Marchionne.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?